Amennyiben már vásárolt nálunk, lépjen be az adataival. Amennyiben még nem, úgy regisztrálhat, vagy a vásárlási folyamat során is lehetősége lesz ezt megtenni!

Belépés

Köszönti Önt a Horgászpakk.hu!

A Kosár tartalma

0 db termék: - 0 Ft
RÉSZLETESEN

T E R M É K E I N K

Szállítási partnerünk

mpl hazhoz

Kiszállítás tudnivalók - Horgaszpakk.hu

Terméket kizárólag Magyarország területére szállítunk ki. A megrendelt terméket a csomag átvételekor a kézbesítőnek kell kifizetni. Fizetni kizárólag forintban lehet. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számla és a garancia levelet a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Biztosítunk lehetőséget a csomag értékének előre történő kiegyenlítésére, ebben az esetben a házhoz szállítás díja kedvezőbb. Amennyiben a terméket személyesen kívánja átvenni, arra is lehetőséget biztosítunk. A terméket cégünk székhelyén (7940 Szentlőrinc, Gyöngyvirág u. 12.) veheti át. Ebben az esetben kiszállítási költség nem terheli a vásárlást.

Házhoz szállítás és áruátvétel

Webáruházunk megrendeléseit a Magyar Posta Zrt. (MPL) teljesíti. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-16 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. A Posta kétszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük! Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén, az újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének és dupla szállítási költségnek az előre történő átutalása – kiegyenlítése esetén áll módunkban ismételten elindítani!

A házhoz szállítás díjszabása:
Postai kézbesítéssel, előre történő banki átutalással történő fizetés esetén a kiszállítás díja 1280 Ft megrendelésenként.
Az utánvétes postai szállítás díja a postaköltségen felül további 300 Ft.
20.000 Ft feletti rendelés esetén a kiszállítás ingyenes.

Akciós termékeinkből...

34.990 Ft
25.540 Ft
29.900 Ft

Akciós termékeinkből...

25.540 Ft
29.900 Ft
15.550 Ft

Akciós termékeinkből...

10.870 Ft
10.190 Ft
8.760 Ft